سه‌شنبه ۱۳۹۷/۰۹/۰۶

احد چگینی در جلسه علنی صحن شورا:

ایجاد سامانه‌ای برای دریافت عوارض خودرو، شهرداری را به سمت تحقق درآمد پایدار شهر در این زمینه خواهد برد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، #احد_چگینی رئیس کمیسیون املاک و مستغلات شورای شهر در جلسه علنی پارلمان محلی ضمن تبریک هفته بسیج و هفته وحدت، گفت:

 

در شهر قزوین ۲۶۰ هزار دستگاه خودرو وجود دارد که اگر سالیانه ۵۰ هزار تومان عوارض پرداخت کنند؛ چیزی حدود ۱۳ میلیارد تومان نصیب شهرداری خواهد شد.

وی افزود: ایجاد سامانه‌ای برای دریافت این عوارض، شهرداری را به سمتی خواهد برد که این درآمد پایدار شهر محقق شود.

احد چگینی اضافه کرد: برای این امر باید مکانیزیمی در نظر گرفته شود و طی جلساتی با دفاتر اسناد رسمی و دفاتر پیشخوان دولت در جهت اخذ کامل عوارض خودرو حرکت کنیم.

‌رئیس کمیسیون املاک و مستغلات شورای شهر در ادامه گفت: باید بررسی شود که عوارض خودروی شهر قزوین در کدام شهر پرداخت می‌شود و چه مکانیزمی می‌توان ایجاد کرد که عدد ۱۳ میلیارد تومان عوارض خودرو محقق شود. در این زمینه می‌توانیم از بازرسی های دفاتر اسناد رسمی نیز کمک بگیریم.


احد چگینی همچنین به مصوبات گذشته شورای شهر اشاره کرد و افزود:

در گذشته به علت تخفیفاتی که شهرهای اطراف برای عوارض و سهم دفاتر رسمی قائل بودند، بسیاری از عوارض خودروی شهر قزوین در شهرهای اطراف اخذ می‌شد. امروز نیز ما می‌توانیم از چنین روش هایی برای اخذ عوارض خودرو استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: ایجاد یک مکانیزم انگیزشی و تشویقی می‌تواند موثر باشد. پنجاه درصد از حق الزحمه هشت هزارتومانی دفاتر پیشخوان بابت صدور عوارض بین شهرداری و شرکت پیمانکار تقسیم می‌شود. شهرداری می‌تواند از سهم خود برای ایجاد مکانیزم تشویقی کم کند و از طرف دیگر حجم آورده‌ی بیشتری برای خود کسب کند.

ادامه جلسه علنی شورای شهر با ارائه گزارش عملکرد سازمان مدیریت آرامستان‌ها همراه بود. احد چگینی در این‌باره گفت:

تعدادی آرامستان در اطراف شهر مانند آرامستان باراجین وجود دارند که هنوز در آن ها میّت دفن می‌شود. مشخص نیست که آیا این آرانستان ها بر اساس تعرفه‌های سازمان آرامستان‌ها خدمات ارائه می‌دهند یا خیر. لازم است در این رابطه یک سازماندهی انجام گیرد.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین به ترافیک بهشت فاطمه پرداخت و گفت:

ترافیک سنگین این بخش از شهر در آخر هفته ها یکی از معضلات شهروندانی است که به این منطقه مراجعه می‌کنند. بازگشایی محور چوبیندر به بهشت فاطمه می‌تواند در انتقال این ترافیک کمک کند.

چگینی همچنین به موضوع ساخت سردیس برای بزرگانی که در بهشت صدر آرام گرفته‌اند اشاره کرد و افزود:

در کتاب های تاریخی نام این بزرگان آمده است اما امروز اثری از آن ها نیست. لازم است در این خصوص اقدامات موثرتری صورت گیرد.

احد چگینی در پایان به سختی کار کارمندان سازمان آرامستان ها پرداخت و لازم دانست تا برای موضوعات رفاهی آنان تدابیر بیشتری اندیشیده شود.

 

تصاویر مرتبط