یکشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۷

رییس کمیسیون عمران، ترافیک و امور زیربنایی شورای اسلامی شهر قزوین:

بازدهی آموزش و فرهنگ سازی از هر راهکار دیگری بیشتر و ماندگارتر خواهد بود

محیط زیست همانگونه که از نام آن پیداست مأمن رشد و بالندگی افراد به شمار می رود؛ خانه ای در ابعاد بزرگتر و فضایی عمومی تر که هر چه قدر پاکیزه تر باشد، سطح بهداشت جسم و روان اعضا و ساکنین آن بیشتر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، مهدی مهدی خانی رییس کمسیون عمران، ترافیک و امور زیربنایی شورا با بیان این مطلب در طرح دیدگاه خود نسبت به افزایش عوارض قطع اشجار گفت: بی تردید همه ما با وضع قوانین بازدارنده با هدف آموزش و فرهنگسازی در زمینه صیانت از درختان موافق هستیم چرا که درختان عنصر اصلی، حیاتی و کلیدی پاکیزه سازی محیط زیست به شمار می روند و اگر قرار است ما، خانواده و فرزندانمان در محیطی سلامت زندگی کنیم ضرورت دارد در راستای ایجاد و صیانت از عناصر تامین کننده آن نیز کوشا باشیم.

وی گفت: متاسفانه بسیاری از درختانی که پیش از این توسط شهرداری منتقل می شدند به دلایل مختلفی مانند نامناسب بودن امکانات حمل، از دست دادن ریشه، آسیب دیدن در مراحل انتقال یا نامناسب بودن بستر میزبان خشک شده اند و اختصاص هزینه، انرژی، وقت و نیروی انسانی در نهایت نتیجه ای جز خشک شدن درختان در پی نداشته است.

وی ادامه داد: پیشنهادم این است که با هدف فرهنگ‌سازی کاشت درخت، این بند را به مصوبه افزایش عوارض قطع اشجار اضافه کنیم که فرد خاطی به ازای هر درختی که بدون مجوز قطع نموده ملزم به کاشت تعدادی درخت در مکانی که توسط سازمان پارک ها و فضای سبز به همین منظور در نظر گرفته می شود، باشد.

این عضو شورای شهر یادآور شد؛ هدف از طرح این موضوع ایجاد انگیزه در افراد به منظور حفاظت از فضای سبز و درختان شهر است و اگر چه با وضع قوانین بازدارنده در این زمینه موافقیم اما تاکید می کنیم نباید نسبت به نقش آموزش و فرهنگ‌سازی که نوعی سرمایه گذاری پر بازده روی منابع انسانی است و اثرات آن ماندگارتر خواهد بود غافل شد.

 

پایان پیام/

تصاویر مرتبط