یکشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۲۱

رییس کمیسیون خدمات شهری پارلمان محلی قزوین:

تلاش برای راه اندازی ایستگاه آتش نشانی در بازار قزوین/ ایمن سازی بازار از اولویت های اصلی مدیریت شهری است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، علی فرمانی رییس کمیسیون خدمات شهری نظارت و شورایاری شورای اسلامی شهر قزوین در جلسه علنی شورا که با دستور کار بررسی لوایح شهرداری قزوین برگزار شد طی سخنانی ضمن ارایه گزارش کار کمیسیون متبوع خود اظهار کرد: افزایش ایمنی بازار با حضور دستگاها و سازمان های مرتبط در جلسات کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار گرفته است چرا که ایمن سازی بازار همچنان از اولویت های اصلی مدیریت شهری است.

وی افزود: با شهرداری منطقه یک و رئیس سازمان آتش‌نشانی از بازار قزوین بازدید و مکان‌های خطرساز را شناسایی کردیم، همچنین مکان‌هایی که برای تأسیس ایستگاه آتش‌نشانی در بازار مناسب است را بررسی نموده و امیدواریم به‌ زودی یک ایستگاه آتش‌نشانی در محدوده بازار راه اندازی شود.
 
فرمانی با اعلام اینکه باید طرح جامع مدیریت یکپارچه ایمن‌سازی بازار تهیه و تدوین شود گفت: این طرح باید طی سه ماه به دبیرخانه تحویل داده شود، همچنین در این جلسات مقرر شد جلسات هم‌اندیشی برای ایمن‌سازی بازار به‌صورت ماهانه برگزار شود.

به گفته این عضو شورای اسلامی شهر قزوین، این برنامه ها در راستای ایمن سازی بازار قزوین باید در بخش کوتاه‌مدت و بلندمدت پیگیری و مکان‌های پرخطر بازار شناسایی شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت ایجاد جاده سلامت در جنوب شهر تاکید کرد و افزود: به‌ منظور برقراری عدالت در توزیع خدمات شهری پیشنهاد می‌شود در جنوب شهر نیز جاده سلامت تأسیس شود، اگرچه نمی‌توانیم همانند شمال شهر جاده سلامت مناسبی ایجاد کنیم اما می‌توان این بستر را در جنوب شهر نیز ایجاد کرد.

رییس کمیسیون خدمات شهری نظارت و شورایاری شورای اسلامی شهر قزوین در ادامه سخنانش به بازدید اعضای شورا از سازمان پسماند شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: هفته گذشته با هدف کسب دانش فنی، انتقال تجارب و هم‌اندیشی، از سازمان پسماند تهران و سایت دفن پسماند تهران بازدید کردیم، با توجه به این بازدید قرار شد از ظرفیت و تجربیات سازمان پسماند تهران با توجه به ظرفیت‌های شهرداری قزوین استفاده شود.

وی تصریح کرد: بازدید چند ساعته از مرکز پذیرش و پردازش زباله های شهر تهران با نام آرادکوه، بازدید از مجموعه آبعلی ،جهت بازیافت پسماندهای ساختمانی و عمرانی توسط بخش خصوصی و بازدید از سامانه نظارت هوشمند سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران توسط اعضای شورای اسلامی شهر قزوین انجام شد که امیدواریم بتوانیم با استفاده از تجارب استفاده شده در تهران آنها را در شهرداری قزوین نیز عملیاتی نماییم.

وی همچنین از دستور کار قرار گرفتن بازدید از بوستان نهج البلاغه و بازار گل محلات و بازدید از شهر تبریر خبر داد و گفت: زمینه سازی و هماهنگی ها جهت بازدید اعضای شورا در حال انجام است.

مردم محوری و محله محوری را سرلوحه کار خود قرار دهیم/ صدای مردم محله ها را بشنویم

تقویت نواحی ضمن رفع نیازهای مردم ما را به سمت محله محوری و شنیدن صدای مردم در هر کوی و محله راهنمایی می کند و آن وقت است که می توانیم از رضایت شهروندی سخن بگوییم.

علی فرمانی در جلسه شورای اسلامی شهر قزوین بر بر لزوم توجه به مردم و محله محوری در امور تاکید کرد و گفت: هر چند جنس فعالیت نواحی منفصل و متصل شهری با هم تفاوت هایی دارد اما تقریبا در همه نواحی در حوزه فرآیندها و ساختار سازمانی مشکلات عدیده ای وجود دارد که نواحی ما را عذاب می دهد و روز به روز شاهد ضعیف تر شدن یکی از مهم ترین ارکان مدیریت شهری در ارایه خدمات کیفی و به موقع به مردم شریف حوزه هستیم.

فرمانی تصریح کرد: اعتقاد داریم باید خدمتگزار مردم باشیم تا مردم بتوانند زودتر و آسان تر به خواسته های خود برسند.

این عضو پارلمان محلی قزوین خاطر نشان کرد: انتظار دارم در مهلت دو هفته با هماهنگی سرپرست معاونت برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری قزوین و مدیریت امور نواحی مرکز سه موضوع شرح وظایف اصلاح فرآیندها و نمودار سازمانی و منابع انسانی نواحی تعریف و عملیاتی شود.

رییس کمیسیون خدمات شهری پارلمان محلی قزوین در ادامه به توانمند سازی و تقویت نواحی شهرداری اشاره کرد و گفت: تقویت نواحی ضمن رفع نیازهای مردم ما را به سمت تقاضا محوری و شنیدن صدای مردم در هرکوی و محله راهنمایی می کند که آن وقت است که می توانیم از رضایت شهروندی سخن بگوییم.

وی تاکید کرد: نواحی منفصل ما همچون چوبیندر، دانش و ناصرآباد، مشعلدار، اندیشه و عظیمیه نمی توانند با یک نیرو به حجم گسترده انتظارات به جا و درست مردم پاسخ مناسب بدهند.

فرمانی با بیان اینکه نواحی پویا، چابک و سرزنده نیاز واقعی مدیریت شهری است گفت: تعریف هر ناحیه به چند محله به محوریت مساجد و شکل گیری شورایاران در محله با استفاده از ظرفیت معتمدین روحانیون، جوانان انقلابی، بانوان فعال و نخبگان هر محله می تواند زمینه های مشارکت گسترده مردمی را در مدیریت شهری با هزاران نتیجه مثبت فراهم سازد.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین، با تاکید بر نواحی منفصل شهری از کمبود امکانات رنج می برند گفت: می طلبد مدیران ارشد مدیریت شهری با تغییر رویکرد به خصوص سازمانهای خدمات رسان نقش و جایگاه نواحی شهرداری قزوین را تقویت و برای پاسخگویی و رفع مشکلات نواحی نمایندگان تام الختیار و پاسخگو درحوزه ارتباط با نواحی معرفی کنند تا با همتی مضاعف زمینه خدمت و رفع مشکلات مردم این مناطق مهیا شود.

به گفته وی استفاده از ظرفیت معاونین خدمات شهری مناطق سه گانه و تقویت این جایگاه بی شک می تواند ما را در رسیدن به اهداف ذکر شده یاری کند.

فرمانی در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات این کمیسیون در رفع سد معبر در شهر اشاره کرد و گفت: در جلسات هماهنگی به منظور بررسی مشکلات سد معبر در قزوین پیشنهاد می شود تا با تشکیل شورای تامین استان و با همرای همه اعضا مساله سد معبر ریشه ای درمان شود زیرا با موافقت شورای تامین استان امکان همراهی همه به ویژه مراجع قضایی و نیروی انتظامی شهرداری می تواند این درد اجتماعی را درمان نماید.

به گفته وی اداره کل راه و شهرسازی با کمک معاونت شهرسازی در شناسایی و اختصاص زمین به شهرداری به صورت مدت زمان مشخص برای ایجاد مکان ساماندهی وانت بارها همکاری کنند.

 

پایان پیام/

تصاویر مرتبط