اشدري، رئيس کميسيون فرهنگي_ورزشي شهرداري قزوين خبرداد:
مرمت و تجهيز کانون مرکزي پرورش فکري کودکان نوجوانان درقالب تفاهم نامه مشترک
کميسيون فرهنگي_ورزشي شوراي اسلامي شهر قزوين تأکيد دارد در قالب تنظيم سند و تفاهم نامه اي توسط شهرداري و کانون مرکزي پرورش فکري کودکان و نوجوانان ميتوان، در راستاي گسترش، مرمت، بهسازي، زيبايي، تجهيز و ارتقاء سطح کيفي و کمي اولين و قديميترين کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان شهر تلاش کرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين؛ فاطمه اشدري در بازديد اعضاي شوراي اسلامي شهر از مرکز شماره يک کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان(واقع در خيابان سعدي) که صبح امروز برگزارشد، با اشاره به نقايص و کمبودهاي موجود در کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان قزوين، گفت: کميسيون فرهنگي_ورزشي شوراي اسلامي شهر قزوين تأکيد دارد در قالب تنظيم سند و تفاهم نامه اي توسط شهرداري و کانون مرکزي پرورش فکري کودکان و نوجوانان ميتوان، در راستاي گسترش، مرمت، بهسازي، زيبايي، تجهيز و ارتقاء سطح کيفي و کمي اولين و قديميترين کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان شهر تلاش کرد.
استانداري ميتواند با بسيج توانايي و امکانات دستگاههاي متولي امور فرهنگي، کودک، نوجوان و خانواده و نيز همکاري با دستگاههايي همچون راه و شهرسازي، آموزش و پرورش و شهرداري همکاري لازم را به عمل آورد و در تمامي نقاط شهر و استان فضاي مناسبي براي کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان ايجاد کنند.
وي ادامه داد: اين همراهي موجب در اختيار قراردادن فضاي مناسب و قابل دسترس در سراسر شهر و استان به کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان خواهد شد تا شهروندان قزويني بتوانند در تمامي نقاط از اين ظرفيتها بهره ببرند.
اشدري خاطرنشان کرد: حتي برحسب ضرورت ميتوان از اين مکان به عنوان موزه کودک و نوجوان مورد بهرهبرداري قرارداد و ازآنجاييکه بخش مهمي از بودجه کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان ازسوي استانداريها تأمين ميشود، جاي دارد که همت احداث پروژههاي عمراني و تجهيز مراکز کانون پرورش فکري، اقدامات جدي تري انجام شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به عملياتي کردن پروژه احياء و بدنه سازي محله قديمي شيخ آباد اشاره کرد و گفت: اين محله که يکي از محلات مطرح در شهر ميباشد و بزرگان و انديشمندان زيادي را در خود تربيت کرده و به جامعه تحويل داده است و با توجه به اينکه اولين کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان قزوين، پروژه فرهنگسراي خانه شهيدبابايي و مسجد احمدبيک (يکي از مساجد تاريخي شهر) در اين محله واقع شدهاند، لازم است اقداماتي براي حفظ و احياي آنها در دستورکار قرار بگيرد و به شکل شايسته در معرض استفاده و ديد شهروندان و گردشگران داخلي و خارجي قراربگيرند.
اين عضو شوراي اسلامي شهر بابيان اينکه سه پروژه مهم فضاي معنوي محله ي شيخ آباد و مردم را به هم پيوند ميدهد که بايد به احيا و باز سازي آنها بطور موازي پرداخت، گفت: اثر تاريخي مسجد احمدبيک، فرهنگسراي خانه ي شهيد بسيجي امير سرلشکر عباس بابايي و کانون مرکزي پرورش فکري کودکان و نوجوانان در قالب طرح احياء و بدنه سازي محله شيخ آباد در دستورکار مجموعه مديريت شهري قزوين قرار گرفته است.
رئيس کميسيون فرهنگي در اهميت بازسازي و مرمت کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان اظهارکرد: باگذشت نيم قرن از عمر کانون مرکزي قزوين و اينکه بسياري از همشهريان و هم استاني هاي ديروز از بهره برداران کانون بودهاند و اين مرکز تنها مرکز فرهنگي در دسترس و اختيار همشهريان بوده است، ميتوان جشنواره اي با عنوان "روزي به ياد ديروز" برگزارکرد.
وي در خاتمه افزود: در قالب اين جشنواره فراخواني اعلام شود و از پتانسيل مثبت کودکان و نوجوانان ديروز که مديران امروز به شمار ميآيند، به منظور تشويق و حمايت از نسل امروز در کانون مورد استفاده قرار بگيرد.
پايان پيام/2071/شهريور95