پنجشنبه ۱۳۹۵/۰۷/۲۲

اشدري، عضو شوراي اسلامي شهر و مسئول مجمع بسيج جامعه زنان استان قزوين:

تربيت نسل انقلابي در سايه تبيين اهداف قيام عاشورا شکل مي‌گيرد

مسئول مجمع بسيج جامعه زنان استان قزوين عنوان کرد: امروز نهادينه کردن اين معنا که مي‌بايست از طفوليت براي نسل انقلابي برنامه تربيتي داست يک حقيقت انکار ناپذير است.

به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر قزوين و به نقل از صبح قزوين؛ فاطمه اشدري مسئول مجمع بسيج جامعه زنان استان قزوين در حاشيه بازديد از دوخت تن پوش‌هاي مراسم شيرخوارگاه حسيني اظهار کرد: محتواي آموزش ديني افزون بر اينکه بايد بر پايه باورها و اصول مسلم مکتبي تنظيم شود، بايد گزينش صحيحي نيز روي آن صورت بگيرد .
وي در ادامه گفت: انقلاب اسلامي در ايران در کنار ساير عوامل تاثيرگذار، به شدت تحت تاثير فرهنگ سياسي شيعه و به ويژه نهضت عظيم عاشورا قرار دارد؛ به نحوي که اگر از منظر نظريه گفتمان به اين مسئله نگاه کنيم، گفتار انقلابي امام و ديگر انقلابيون به عاشورا به آن ماهيت کاملا سياسي و انقلابي بخشيده است؛ به نحوي که تاثير اين قرائت انقلابي از عاشورا به حدي بود که مي‌توان گفت در صورت فقدان آن، انقلاب اسلامي به وقوع نمي‌پيوست.
اشدري افزود: امام(ره) روايتي کاملا سياسي از عزاداري امام حسين(ع) ارائه مي‌دهد روايتي که با گفتار غالب در زمان حضرت امام که تنها صرفا يک آيين مذهبي بود تفاوت اساسي داشت.
وي ادامه داد: روايتي سياسي و انقلابي امام که براساس آن عزاداران امام حسين(ع) در راه مبارزه با ظلم و حکومت جور بايد به تبع شهداي کربلا حرکت کنند و اين تلقي از عزاداري امام حسين، موجب ايجاد شور سياسي در عزاداري‌ها شد و در واقع اين عزاداري‌ها را از مراسم سوگواري صرف که با هدف آموزش فردي صورت مي‌گرفت، به يک حرکت هدفدار سياسي تبديل کرد.

 

وي افزود: بي شک همين نگاه در سال 42 سبب مي‌شود تا امام در مقايل طاغوت وقت از سربازان شيرخوارش در گاهواره نام ببرد. اعتقاد به اينکه در تربيت نسل انقلابي ضرورت توجه به کودکان به عنوان پايه و اساس اين حرکت بايد مورد توجه قرار گيرد.
اين عضو شوراي شهر قزوين مقوله تربيت را از ابتدايي‏‌ترين و اساسي‏‌ترين نيازهاي زندگي بشري عنوان و خاطرنشان کرد: انسان تنها در پرتو تربيت صحيح است که به‏ عنوان موجودي هدفمند و انديشه ورز به اهداف وآرمانهاي خود دست پيدا کرده و قلّه رفيع سعادتِ مطلوب خويش را فتح مي‌کند.
رئيس کميسيون فرهنگي شوراي اسلامي شهر قزوين با رد اين موضوع که تربيت ديني دچار نقص بوده و جوابگوي نياز عصر جديد نيست؛ گفت: دليل عمده عدم موفقيت درباره تربيت ديني کودکان، نقص در برنامه‌هاست نه در کودکان. عدم آگاهي از برداشت‌هاي کودکانه، تعليم و تربيت ما را دچار نواقص و کمبودهاي گوناگوني کرده است؛ از جمله اينکه، معارف ديني در سطوحي ارائه شده که با فهم کودکان متناسب نيست و گاه اين مايه خستگي‌ و دل‌زدگي آنان از معارف ديني شده است.
وي آشنايي فرزندان با علوم اهل بيت(ع) و سخنان و عقايد مربوط به آنان را از جمله عناصر مهم تربيت ديني در فرهنگ شيعي و علوي دانست و افزود: بر والدين ضروري است که عقايد حقّه شيعه را به آنان تعليم دهند و بذر محبت اهل بيت را در دل‌هاي آنان بيفشانند و آنان را با معارف غني، متقن و روشنگر اهل بيت آشنا کند.
اشدري اضافه کرد: تعليم معارف و محاسن دانش ناب اهل بيت(ع) به فرزندان آنها را در حريم امن عقيده قرار داده و از آثار شوم هجوم عقايد و انديشه‌هاي ناپاک مصون مي‌‏دارد.
وي ابراز کرد: نقش قيام عاشورا را در عصر حاضر اتحاد و انسجام جامعه ايراني در بعد ملي و وحدت جامعه مسلمين و شيعيان و آزادي خواهان جهان در بعد بين المللي در مقابل هجمه دشمنان و ابرقدرت‌ها در صحنه کارزا و تهاجم فرهنگي از طريق آنتن ماهواره‌ها بسيار مهم است.
اين مسئول اظهار کرد: امروز با تربيت نسلي که نگاهش به سربازان کوچک اين قيام الهي است و نهادينه کردن اين معنا که مي‌بايست از طفوليت براي نسل انقلابي برنامه تربيتي داست يک حقيقت انکار ناپذير است.
وي اضافه کرد: امروز هجوم دشمن به مسئله حجاب و عفاف بسياري از بنيان‌هاي تربيت اسلامي را در معرض آسيب قرار داده و اين همايش‌ها مي‌تواند ضمن آشنا کردن دختران به اين معقوله و ايجاد رابطه معنوي و عاطفي با اين جريان مانع از کژرفتارهاي نسل آتي شود.
اين مسئول فرهنگي با قدرداني از حرکت همايش شيرخوارگان حسيني و همايش سه ساله‌هاي حسيني گفت: جهان شمول شدن اين حرکت ارزشمند در سال‌هاي اخير و استقبال مردم آزادي خواه جهان و مسلمانان و شيعيان مويد اين معنا است که زمينه سازي براي قيام موعود به عنوان يکي از باورها و عقايد حقه شيعي در حال شکل گيري است.

اشدري نقش مادران را در اين نوع حرکت‌ها تبين کننده دانست و تصريح کرد: زنان نقش مهمي در تربيت نسل ديني و انقلابي و ولايت مدار دارند؛ چراکه اصلي‌ترين عنصر حيات بخش اين جريان در مسير تربيت فرزندان برمبناي اصول اخلاقي و تربيتي دين مبين اسلام و آموزه‌هاي قرآني شکل مي‌گيرد.
پايان پيام/2130/مهر95



تصاویر مرتبط