فاطمه اشدري، عضو شوراي شهر قزوين:
بيماران صعب العلاج و نيازمند استان از خيران و مسئولان انتظار ياري دارند
عضو شوراي اسلامي شهر و مدير انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان قزوين به عنوان سخنران پيش از خطبه هاي نماز پر فضيلت جمعه قزوين از همراهي و همدلي مردم شريف و خيران بزرگوار استان در حمايت از بيماران کليوي تشکر و قدرداني کرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي اسلامي شهر و مدير انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان قزوين؛ فاطمه اشدري پيش از آغاز خطبه هاي نماز جمعه اين هفته در قزوين اظهار کرد: اکنون که بيش از 2 دهه از تأسيس اين انجمن با حمايت روحانيون و مسئولين استان مي گذرد در آستانه هفته ملي حمايت از بيماران کليوي ايران قرار گرفته ايم، فرصت را غنيمت شمرده، تا از حمايت مسئولين، مردم و خيرين شريف استان از اقشار نيازمند، گرفتار و بيماران صعب العلاج خصوصاً بيماران کليوي، دياليزي و پيوندي قدرداني نمايم.
اشدري با اشاره به ضرورت حمايت دستگاه هاي دولتي از خيران استان افزود: لازم است دستگاه هاي اجرايي در مسير آسان نمودن و برداشتن موانع از سر راه خيران، انجمن هاي خيريه را براي خدمت رساني حمايت کرده و شرايط را هموار نمايند.
اشدري در ادامه گفت: فعاليت و علاقه مندي مردم به امور خيريه از سنت نبوي و اهل بيت عليه السلام است و مسئولين ميبايست خيرين عزيز را در تداوم و ارائه خدمات عام المنفعه همواره ياري رسانند.
البته لازم به ذکر است جامعه خيرين عزيز يکي از موفق ترين گروه هاي مردمي است که توانسته است به فرمايش مقام معظم رهبري "همدلي و همزباني مسئولين و مردم "جامه ي عمل بپوشانند.
وظيفه ما نيز به عنوان يک مسلمان جامه عمل پوشاندن به بيانات گهر بار مقام معظم رهبري است که فرمودند: بيماران به جز سختي که براي بيماري مي کشند، نبايد سختي ديگري در مسير زندگي خود داشته باشند.
وي با اعلام مشکلات عديده بيماران تحت پوشش انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان قزوين افزود: به طور متوسط يک بيمار کليوي به دليل نارسايي کامل کليه مي بايست در هفته 3 بار و هر بار به مدت 4 ساعت توسط دستگاه همودياليز مورد تصفيه خون قرار گيرد.
مدير انجمن خيريه حمايت از بيماران کليوي استان قزوين از شايع ترين علل نارسايي کليه ها را بيماري ديابت، افزايش قند خون، سنگ کليه، بيماري هاي درمان نشده ميکروبي و ويروسي و اختلالات ساختماني کليه برشمرد و در ادامه خاطرنشان کرد: پيشگيري بهتر از درمان است و لازم است شهروندان به موضوع خود مراقبتي توجه ويژه داشته باشند.
وي همچنين مصرف بي رويه دارو توسط مردم را بسيار خطرناک دانست و در ادامه افزود: مصرف خودسرانه دارو توسط شهروندان يکي از عوامل ابتلا به بيماري هاي کليوي بوده که ضروري است در برابر مواجهه با هرگونه بيماري بدون دستور پزشک دارويي مصرف نکنيم.
اين مقام مسئول ثواب کمک به مردم نيازمند و گرفتار را کمتر از عبادت ندانست و از خيران شريف استان خواست تا با حمايت از بيماران صعب العلاج،انجمن هاي خيريه را ياري رسانند.
اشدري در پايان گفت: کمک هاي دريافت شده از نيکوکاران صرف تهيه کليه براي بيماران منتظر در صف پيوند، خريد دستگاه تصفيه خون همودياليز و کمک مالي به خانواده هاي نيازمند داراي بيمار مي شود که از بدو تأسيس اين انجمن فقط و فقط مردم شريف استان ياري رسان بيماران تحت پوشش انجمن بوده و هستند.
پايان پيام/2195/آبان95